Software --> Algemeen --> Group-Office

Group-Office

Group-Office, uw kantooromgeving overal beschikbaar.

Klik op de foto om terug te gaan

Wat kunt u met?

Met Group-Office kunt uw kantooromgeving (email, agenda, taken, documenten,) via een webbrowser overal gebruiken. U hebt alleen een pc en een internetverbinding nodig.

Wat is het

Group-Office is een online kantooromgeving bestaande uit verschillende modules. Deze modules zijn ontworpen om groepsmatig mee te werken. Gedeelde agenda\'s, relatiebeheer, projecten, bestanden en e-mail zijn een aantal belangrijke onderdelen van Group-Office. Gebruikers kunnen hun favoriete browser gebruiken om overal ter wereld hun kantoorgegevens te raadplegen.

Voordelen

U kunt overal ter wereld bij uw kantoor omgeving.

Het grootste deel is open-source, de kosten zijn zeer laag.

Nadelen

Door te werken via een webbrowser is de gebruikersvriendelijkheid iets minder dan een windows applicatie.

Regio

Wij helpen u graag in de regio rondom Alphen aan den Rijn. Hieronder vallen Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, De Hoef, Driebruggen, Gouda, Hazerswoude, Hazerswoude-Rijndijk, Hillegom, Hoogmade, Langeraar, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse, Moerkapelle, Nieuwerbrug, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Nieuwveen, Nieuwvennep, Noorden, Oude Wetering, Papeveer, Reeuwijk, Rijnsaterswoude, Roelofarendsveen, Ter Aar, Waddinxveen, Woerden, Woerdense verlaat, Woubrugge, Zevenhoven, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude , Zoeterwoude-Rijndijk, en Zwammerdam.

Onze kennis

Wij gebruiken Group-Office zelf en hebben het bij vele klanten geinstalleerd. Ook de moeilijkere gebruikersvragen komen bij ons terrecht.

Type software

De basis van de software is open-source, dus gratis te gebruiken. Er is ook toegang tot de sourcecode om zelf zaken aan te passen.

Voor verbinding met telefoons en extra functies (vaak helemaal niet nodig) is de professionele versie nodig. De kosten daarvan zijn rond de 500 euro

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over wat Group Office voor uw bedrijf kan betekenen.

R.J. Groen, 2010-09-22 (10001) Afdrukken 

Terug